Få rabat på dine billetter som medlem af teaterforeningen.

Klik HER

Er du medlem af Teaterkredsen Mariagerfjord eller kortholder til Himmerlandsteateret i Hobro, vil du mod forevisning af medlemskort kunne købe billet til samme pris som vore egne medlemmer.

Er du medlem af Vesthimmerlands Teaterforening, vil du på samme måde kunne købe billet til forestillinger, som Teaterkredsen Mariagerford eller Himmerlandsteatret, til samme pris som deres medlemmer.
Nedenstående priser gælder forestillinger, som vises i ALFA, Aars

Ikke medlemmer

A-pris:
Række 1-8

200 kr. 250 kr.
B-pris:
Række 9-14

150 kr. 200 kr.

Unge u. 25 år

75 kr.
Rabat ved større grupper (o. 10 personer):

Kontakt formanden: Tlf 21493424

Salsoversigt ALFA
(Normalt sælges ikke billetter på balkonen. Disse pladser reserveres til særlige formål)

Gode råd - før du køber billet!

Hvis du ikke tidligere har købt billet på "Himmerlandsbilletten", skal du først oprette dig som bruger. Følg blot vejledningen på nettet.

Hvis du hellere vil købe billet "rent fysisk", kan du gøre det på et af bibliotekerne i Aars, Aalestrup, Farsø eller Løgstør, og som noget nyt nu også i ALFA i deres åbningstid.

Endelig kan du også købe billet ved indgangen, hvis ikke der er udsolgt.

Vesthimmerlands Teaterforening | CVR: 35576665