Få rabat på dine billetter som medlem af teaterforeningen.

Klik HER

Er du medlem af Teaterkredsen Mariagerfjord eller kortholder til Himmerlandsteateret i Hobro, vil du mod forevisning af medlemskort kunne købe billet til samme pris som vore egne medlemmer.

Er du medlem af Vesthimmerlands Teaterforening, vil du på samme måde kunne købe billet til forestillinger, som Teaterkredsen Mariagerford eller Himmerlandsteatret, til samme pris som deres medlemmer.

Priser sæson 2016 / 2017:

Billetpris medlemmer
Billetpris
  ikke medl.

Voksne 150,-

Børn u. 18 år  50,- 75
over 10 pers.
over 25 pers.

30 % rabat
(kontakt formanden)
tlf: 21493424

Ved særligt dyre forestillinger kan der være forhøjede billetpriser. Disse oplyses ved annonceringen.

Køb billetter her:

Oversigt over salen i ALFA er på vej!

Hvis du ikke tidligere har købt billet på "Himmerlandsbilletten", skal du først oprette dig som bruger. Følg blot vejledningen på nettet.

Hvis du hellere vil købe billet "rent fysisk", kan du gøre det på et af bibliotekerne i Aars, Aalestrup, Farsø eller Løgstør.

Vesthimmerlands Teaterforening | CVR: 35576665